ACİL DUYURU

Tüm dünyayı etkileyen Koronavirüs (COVID-19) salgını ile mücadele kapsamında, tüm eğitim-öğretim faaliyetlerine 16 Mart 2020'den itibaren 3 hafta süreyle ara verilmiştir.
Derslerin 6 Nisan 2020'de başlaması öngörülmektedir. Belirtilen tarihler, güncel gelişmelerle yeniden güncellenebilir.
Sağlık Bakanlığı'nın direktifleri doğrultusunda bu dönemde ülkeyi terk etmemeniz önemle tavsiye edilir.
Zaruri gerekçelerle yurt dışına çıkan veya çıkmayı düşünen öğrencilerin, dönüşlerinden hemen sonraki 14 gün boyunca karantinada kalmaları gerekmektedir.
Karantina dönemini tamamlamayan öğrencilerin üniversite binasına girmesine izin verilmeyecektir.
Anlayışınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz.

Bu süre zarfında Erasmus Ofisi e-posta (erasmus@istanbul.edu.tr) ve telefon yoluyla (+90 212 440 00 00/10272) hizmet vermeye devam edecektir.

Not: Koordinatörlüğümüze her konuda e-posta ve telefon yoluyla ulaşabilirsiniz. Güncel gelişmeler için lütfen tüm duyuru kanallarımızı (web sitesi: erasmus.istanbul.edu.tr ve twitter.com/iuerasmus) düzenli olarak kontrol ediniz.